Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya haklı açılmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de kebir binalarda olması kişilerin gönül kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Montaj: Yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Yükselmekı etkileyen asliye etken kapının kızdırmae dayanıklılık seviyesidir. Bu ode dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + branş seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel durum önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page